Η online παρουσία του Eagles Resort εμπλουτιζεται με ένα νέο δυναμικό website από την Eyewide Digital Marketing Agency

Main Image

Η EyeWide Digital Marketing Agency ανακοινώνειμεχαράτηνανάπτυξηενόςνέουwebsite γιατο Eagles Resort,τοοποίο «στεγάζει» τοεμβληματικό Eagles Palace καιτιςεντυπωσιακές Eagles Villas στηνΧαλκιδική.

Συνεχίζοντας την στενή συνεργασία μας με την Tor Hotel Group, η οποία μετρά πάνω από 5 έτη, η ομάδα της EyeWide ένωσε πάλι τις δυνάμεις της με την Point Blank, δίνοντας έμφαση στην εκπροσώπηση του brandκαι στην εμπειρία του επισκέπτη.

Με προσαρμογή της ιστοσελίδας σε κάθε είδους συσκευή, καθώς και δυναμικό CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου) για εύκολες και γρήγορες αλλαγές υλικού από τον πελάτη, το όραμα του Eagles Resort ζωντανεύει, μεταφέροντας την αίσθηση πολυτέλειας και υπεροχής του καταλύματος στον χρήστη.

Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε την υψηλή παροχή υπηρεσιών Performance Marketingστα κανάλια της Googleμέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας Revitup.direct, με την διαχείριση διαφημιστικών καμπανιών σε όλα τα καταλύματα της Tor Hotel Group: The Excelsior Hotel, On Residence, City Hotel Thessaloniki & Eagles Resort.

Η ομάδα μας επιδόθηκε στο project με προσοχή στην λεπτομέρεια και επαγγελματισμό τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Eagles Resortγια την συνεργασία και την καθοδήγηση τους, η οποία έθεσε γερά θεμέλια ώστε να εμπλουτίσουμε την εταιρική τους ταυτότητα με μία ιστοσελίδα αντάξια της διαχρονικής γοητείας του καταλύματος.

Το Eagles Resort και η EyeWide Digital Marketing Agency σας προσκαλούν να εξερευνήσετε το νέο website και να περιηγηθείτε στην αίγλη του θέρετρου στο μαγευτικό τοπίο της Χαλκιδικής.