Πως μπορεί το Instagram Photo Booth να βοηθήσει το ξενοδοχείο σας

Main Image

Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Για τα ξενοδοχεία αξίζει ακόμα περισσότερο αφού μία και μόνο εικόνα μπορεί να φέρει κρατήσεις μεγάλης αξίας.

Το Instagram αποτελεί ένα πολύ δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έχει ιδιαίτερη απήχηση στους millennials. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να στοχεύσετε στους millennials καθώς αποτελούν την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη γενιά της εποχής μας! Ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο εργαλείο του Instagram που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το ξενοδοχείο σας για να προσεγγίσετε τους millennials και όχι μόνο είναι το Instagram Photo Booth.

Πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε;

 

Με το εργαλείο αυτό δίνετε την ευκαιρία στους επισκέπτες σας να μοιραστούν την εμπειρία τους στο ξενοδοχείο σας ποζάροντας στο Instagram Photo Booth και ανεβάζοντας την φωτογραφία τους στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram με το hashtag του ξενοδοχείου σας (π.χ #MyHotel)! Το όφελος είναι διπλό αφού επωφελείστε τόσο εσείς όσο και οι πελάτες σας.

Από την μία οι πελάτες σας ανακαλύπτουν ένα καινούριο τρόπο για να δείξουν στους φίλους τους πόσο διασκεδάζουν στις διακοπές τους με ένα έξυπνο και διαφορετικό τρόπο. Από την άλλη, εσείς αποκτάτε ένα εύκολο τρόπο για να προωθήσετε το ξενοδοχείο σας, αποκτάτε υλικό για τα social media χωρίς κόπο και δείχνετε πόσο ευχαριστημένοι είναι οι πελάτες σας. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι οι καλύτερη διαφήμιση για το ξενοδοχείο σας!

Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά του Instagram Photo Booth:

 

1)Εκτυπώνεται σε ανθεκτικό υλικό με προσαρμοσμένες πληροφορίες του ξενοδοχείου σας, όπως το λογότυπο

2) Εύκολο στη χρήση (διάσταση)

3) Ήδη διαδεδομένο στο εξωτερικό    

4) Πρωτότυπη ιδέα για τα Ελληνικά δεδομένα

5) Συνδυάζεται με το Facebook για μια διαφημιστική καμπάνια ή ένα διαγωνισμό.

Η EyeWide μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτό το συναρπαστικό εργαλείο και να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλείς στα socialmedia! Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!