Ελάτε στην ομάδα μας

Σε ψάχνουμε για να συμπληρώσεις την ομάδα της Eyewide

Account Manager

Account Manager

Ψάχνουμε για τον κατάλληλο συνεργάτη που θα διαχειρίζεται σημαντικά projects και θα συλλέγει το απαραίτητο υλικό για την υλοποίηση του έργου. Ο Account Manager είναι ο συνδετικός κρίκος του πελάτη με την ομάδα παραγωγής της Eyewide!

Digital Marketing Supervisor

Digital Marketing Supervisor

Αν σου αρέσει το ψηφιακό marketing, θέλουμε να σου μιλήσουμε. Ψάχνουμε Digital Marketing Supervisor για να αναλάβει την ανάπτυξη, υλοποίηση, παρακολούθηση και βελτιστοποίηση των PPC campaigns που σχεδιάζουμε.

Hotel Internet Marketing Manager

Hotel Internet Marketing Manager

Ο ομάδα του Hotel Internet Marketing ζητάει νέο μέλος! Εάν κατανοείς, σχεδιάζεις και μπορείς να εφαρμόσεις στρατηγικές marketing για ξενοδοχεία, σε περιμένουμε για συζήτηση.

Social Media Account Manager

Social Media Account Manager

Αν έχεις εμπειρία και πάθος για το σχεδιασμό και την υλοποίηση στρατηγικής στα Social Media Networks, για τη δημιουργία περιεχομένου, για blogging και για ότι έχει να κάνει με το digital socialize, έλα στην ομάδα μας!

Web Developer

Web Developer

Είσαι Web Developer και σου αρέσει αυτό που κάνεις; Ψάχνουμε έμπειρο προγραμματιστή για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και εγκατάσταση λύσεων λογισμικού. Έλα να συμπληρώσεις το τμήμα development!

PPC Account Manager

PPC Account Manager

Για την στελέχωση του τμήματος PPC Advertising, ζητάμε άτομο με εξειδίκευση στο Google Adwords και Facebook Ads για να υποστηρίξει τις καμπάνιες πελατών μας. 

Web Designer

Web Designer

Είσαι Web Designer και σου αρέσει αυτό που κάνεις; Ψάχνουμε συνεργάτη για να συμπληρώσει το τμήμα web design!