Η Eyewide ανέλαβε την ψηφιακή προβολή του Αμαρίου Κρήτης ως ταξιδιωτικού προορισμού

Main Image

Ένα νέο project ανέλαβε η Eyewide Digital Marketing Agency και πάλι από τον χώρο του τουρισμού: Ο Δήμος Αμαρίου ανέθεσε στην εταιρεία το σχεδιασμό της digital marketing στρατηγικής για την προβολή περιοχής του Αμαρίου και την ανάδειξη της ως ταξιδιωτικό προορισμό.

Για το σκοπό μιας ολοκληρωμένης προβολής, η Eyewide προχώρησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας Discover Amari (www.discoveramari.com), το λογότυπο της οποίας δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Motive Creative. Τo Discover Amari αναπτύσσεται σε τέσσερις βασικές ενότητες - πυλώνες: Προορισμός, Γαστρονομία, Δραστηριότητες και Άνθρωποι και αναδεικνύει το Αμάρι ως προορισμό που προτείνεται και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Η Eyewide δημιούργησε και διαχειρίζεται τα social media της σελίδας (Facebook, Instagram) δημοσιεύοντας περιεχόμενο για το Αμάρι, ενώ παράλληλα σχεδιάζει και υλοποιεί διαφημιστικές καμπάνιες (reach, branding, post engagement, page like), με στόχευση στους ντόπιους και τους επισκέπτες της Κρήτης, για την προώθηση του προορισμού.

Δείτε και ακολουθήστε τους λογαριασμούς του Discover Amari στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook page: www.facebook.com/discoveramari/
Instagram: @discoveramari