Νέα συνεργασία ανάμεσα στην Eyewide Digital Marketing Agency και στη Helix Imageworks

Main Image

Μια στρατηγική συνεργασία ξεκίνησε ανάμεσα σε δύο δυναμικές και πρωτοπόρες εταιρείες, την Eyewide Digital Marketing Agency και τη Helix Imageworks με αφετηρία τον κοινό χώρο δραστηριοποίησης, δηλαδή την παροχή υπηρεσιών σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Η Eyewide και η Helix συμφώνησαν να ενώσουν δυνάμεις προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σε νέα ξενοδοχεία αλλά και σε ξενοδοχεία που ανακατασκευάζονται ή ανακαινίζονται και θέλουν να προβληθούν σωστά εν όψει του ανοίγματος τους, προκειμένου να προσεγγίσουν το κοινό τους και να προωθήσουν τις πωλήσεις τους.

Η Helix Imageworks είναι μια καινοτόμος δημιουργική εταιρεία με υψηλή εξειδίκευση στον τομέα της τρισδιάστατης φωτορεαλιστικής παρουσίασης. Έχει πολυετή εμπειρία και πλήθος επιτυχών συνεργασιών με ξενοδόχους και προσφέρει πρωτοποριακά εργαλεία και λύσεις για την παρουσίαση και προβολή ξενοδοχειακών έργων πριν την υλοποίηση τους. 
Η Eyewide Digital Marketing Agency δραστηριοποιείται από το 2008 στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, με ειδίκευση στον χώρο του τουρισμού. Έχει μεγάλη εμπειρία στο άνοιγμα νέων ξενοδοχείων, στα οποία προσφέρει όλο το φάσμα υπηρεσιών digital marketing (web design & development, google ads, social media marketing, SEO), ενώ παράλληλα αναλαμβάνει και τις online πωλήσεις τους.