Η EyeWide στα καλύτερα 50 Digital Marketing Agencies για ξενοδοχεία στο κόσμο

Main Image

Ηράκλειο, Κρήτη / 28 Ιουνίου 2021: Η EyeWide Digital Marketing Agency συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων 50 agencies του είδους του παγκοσμίως, σύμφωνα με τη λίστα του Cloudbeds, της δημοφιλής πλατφόρμας για το hospitality management.

Η EyeWide προσφέρει υπηρεσίες digital marketing για ξενοδοχεία, θέρετρα, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις στον κλάδο των ταξιδιών και της φιλοξενίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η εταιρεία ειδικεύεται στο ψηφιακό μάρκετινγκ ξενοδοχείων, τις διαδικτυακές πωλήσεις ξενοδοχείων, τις προσαρμοσμένες λύσεις μάρκετινγκ και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Η EyeWide έχει ήδη κερδίσει διεθνή βραβεία και διακρίσεις που επιβεβαιώνουν την ποιότητα των υπηρεσιών και τον επαγγελματισμό της ομάδας της. Η κατάταξη μεταξύ των 50 κορυφαίων Digital Marketing Agencies στον κόσμο είναι μια επιπλέον αναγνώριση για την ελληνική εταιρεία.

«Η κατάταξη μεταξύ των 50 κορυφαίων Hotel Digital Marketing Agencies στον κόσμο είναι ένα σημαντικό ορόσημο για κάθε επιχείρηση στον κλάδο μας», δήλωσε ο Μηνάς Λιαπάκης, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της EyeWide Digital Marketing. «Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει την αξία που παρέχει η εταιρεία μας σε ξενοδοχεία, και στους συνεργάτες της τουριστικής βιομηχανίας. Επιπλέον, έρχεται μετά από μια περίοδο μεγάλης αναταραχής και αβεβαιότητας που επηρέασε όλες τις επιχειρήσεις ταξιδιών και φιλοξενίας. Ως εκ τούτου, το θεωρούμε ως ένδειξη ότι τα πράγματα δρομολογούνται θετικά στον χώρο μας», πρόσθεσε.

Η EyeWide θα συνεχίσει να επεκτείνει το πεδίο των δραστηριοτήτων της για την αντιμετώπιση των συνεχών αναγκών του τομέα ταξιδιών και φιλοξενίας. Τα ξενοδοχεία θα πρέπει να προσαρμοστούν στις αναδυόμενες ταξιδιωτικές τάσεις μετά την πανδημία COVID-19 και η EyeWide είναι έτοιμη να βοηθήσει, παρέχοντας πρωτοποριακές digital λύσεις και συμβουλές από ειδικούς.

Σχετικά με την EyeWide:

Με έδρα στο Ηράκλειο της Κρήτης - το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας - η EyeWide Digital Marketing Agency είναι μια διεθνής εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή websites,τις ψηφιακές πωλήσεις, και το performance marketing για ξενοδόχους και άλλες επιχειρήσεις στον τομέα των ταξιδιών και της φιλοξενίας. Η εταιρεία είναι ένα από τα πιο γνωστά γραφεία digital marketing στην Ελλάδα, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα.