Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ: Οι επιλέξιμες δαπάνες και πώς θα επωφεληθείτε

Main Image

Το πρόγραμμα

Η δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» του προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα” του νέου ΕΣΠΑ, με αρχικό προϋπολογισμό 300 εκατ. ευρώ, στοχεύει στην υιοθέτηση και ενσωμάτωση των σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών, στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα χωρίζεται στις τρεις παρακάτω υποδράσεις:

Δράση 1 – Βασικός Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ: αφορά επιχειρήσεις οι οποίες δεν έχουν ακόμα ενσωματώσει σημαντικές τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών (ΤΠΕ) στην λειτουργία τους και στοχεύουν στην κάλυψη βασικών ελλείψεων σε εφαρμογές και εξοπλισμό.

 • Δικαιούχοι: Υφιστάμενες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
 • Ποσοστό ενίσχυσης: από 50% έως 60%
 • Αφορά επιχειρηματικά σχέδια προϋπολογισμού από 18.000€ έως 30.000€

Δράση 2 – Προηγμένος Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ: αφορά επιχειρήσεις, οι οποίες στοχεύουν στη διεύρυνση της ψηφιακής και τεχνολογικής τους ωριμότητας με ολοκληρωμένες επενδύσεις σε νέες ΤΠΕ που θα αναβαθμίσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

 • Δικαούχοι: Υφιστάμενες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
 • Ποσοστό ενίσχυσης: από 10% έως 50%
 • Αφορά επιχειρηματικά σχέδια προϋπολογισμού από 50.0000€ έως 650.0000€

Δράση 3 – Ψηφιακός Μετασχηματισμός Αιχμής ΜμΕ: αφορά επιχειρήσεις που έχουν ενσωματώσει ήδη ΤΠΕ σε πολλές λειτουργίες τους και πλέον επιδιώκουν να υλοποιήσουν ολοκληρωμένες επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής ή σε λύσεις 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

 • Δικαιούχοι: Μικρομεσαίες επιχειρήσεις
 • Ποσοστό ενίσχυσης: από 25% έως 60%
 • Αφορά επιχειρηματικά σχέδια προϋπολογισμού από 200.001€ έως 1.200.000€

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναβαθμιστείτε

Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης, είναι απαραίτητη η σωστή παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Μια mobile first ιστοσελίδα που «μιλάει» την γλώσσα του χρήστη και είναι φιλική στην πλοήγηση, η σφαιρική και επαγγελματική αντιμετώπιση στο digital marketing, ο σχεδιασμός ανταγωνιστικών στρατηγικών και τα μετρήσιμα αποτελέσματα, είναι μερικά σημεία που πρέπει μια εταιρεία να προσέξει, για να ξεχωρίσει στον κόσμο του digital.

Στην EyeWide προσφέρουμε ψηφιακές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων, στο ψηφιακό μάρκετινγκ, μέρος του οποίου είναι και η online διαφήμιση, και στις διαδικτυακές πωλήσεις. Με 15 χρόνια εμπειρίας στον ψηφιακό κόσμο, δεν θα μπορούσατε να έχετε καλύτερο συνεργάτη για την online παρουσία της επιχείρησής σας.

Ενδεικτικές κατηγορίες επιχορηγούμενων δαπανών:

 • Δημιουργία Website
 • Μεταφράσεις Ιστοσελίδας

Ας μιλήσουμε για την Ψηφιακή Αναβάθμιση της επιχείρησής σας

Η ομάδα της EyeWide είναι εδώ για να λύσει τις απορίες σας σχετικά με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό ΜμΕ. Συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε εδώ, ή καλέστε στο +302810250180.