Ο Γενικός Διευθυντής του Cavo Zoe Hotel στην Κύπρο, μιλάει για το Hotel Revenue Management και τη συνεργασία του με την RevitUp

Main Image

Ήταν μεγάλη μας χαρά να διαβάσουμε τη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Γεώργιος Μότσιος στο εξειδικευμένο onlinemagazineInBusinessNews. Ο Γενικός Διευθυντής του Cavo Zoe Seaside Hotel που βρίσκεται στον Πρωταρά Κύπρου, ανέλυσε τις τάσεις του HotelRevenueManagement αλλά και τόνισε τη σημαντικότητα της συνεργασίας του με την RevitUp.

Μεταξύ άλλων, ο κος Μότσιος ανέφερε ότι «Η τουριστική αγορά έχει αλλάξει επίσης. Η πώληση των δωματίων έχει αλλάξει, έχει γίνει ενιαία. Το Online κομμάτι είναι τόσο σημαντικό όσο το offline».

Για τη συνεργασία του με την RevitUp, η οποία ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022, απάντησε ότι «Καταρχάς η RevitUp διαθέτει κυριολεκτικά μία ολιστική προσέγγιση του προϊόντος, που σε απαλλάσσει από το καθημερινό άγχος, καθώς καλύπτει όλους τους πυλώνες που αφορούν μία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του Online προϊόντος, οι οποίοι για εμάς είναι το Sales, το Revenue, το Marketing, το Branding και τέλος το Promotion. Είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς μία λύση, μία πηγή, μία προσέγγιση και φυσικά μία πλήρη ομάδα, καθώς κάθε πυλώνας στελεχώνεται από διαφορετικά άτομα που έχουν γνώση μίας πλευράς ενός πολύπλοκου αντικειμένου. Στην πράξη λοιπόν συνολικά ως ομάδα, συναντήσαμε ένα πολύ καλό σύνολο. Προφανώς υπάρχουν διαφωνίες καθώς δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε σε όλα, αλλά η προσέγγιση είναι αυτή που πρέπει να είναι, ρεαλιστική και με δεδομένα. Συνεπώς τόσο την αρχική προσέγγιση όσο και τη δουλειά της ομάδας υποστήριξης την αξιολογούμε άψογα, άριστα, αφού μαζί θέσαμε στόχους εξαρχής, από εκεί και πέρα κάναμε ένα πλάνο το οποίο έπρεπε να το ακολουθήσουμε ώστε να το κατακτήσουμε. Στο τέλος οι στόχοι απλά επιτυγχάνονται.»

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη και να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς ένας συνεργάτης της RevitUp βλέπει τις άμεσες κρατήσεις του ξενοδοχείου να αυξάνονται, και το γιατί η διαχείριση των Big Data και η σχετική τεχνολογία είναι πλέον μονόδρομος.

Αν θέλετε μια online παρουσίαση, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε με λεπτομέρειες τη στρατηγική, τις μεθόδους και τα εργαλεία που επιστρατεύει η RevitUp για να επιτύχει τους στόχους που, από κοινού με την ηγετική ομάδα του ξενοδοχείου σας, θέτει, μπορείτε να επικοινωνήσετε εδώ.