Εκδήλωση της Google στην Κρήτη με θέμα την αποτελεσματική προβολή των ξενοδοχείων στο διαδίκτυο

Main Image

To Adwords case study του Enagron

Η Google προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις της Κρήτης που ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό, σε εκδηλώσεις με θέμα την αποτελεσματική προβολή τους στο διαδίκτυο.

Η ομάδα της Google θα βρίσκεται στην Κρήτη για να εκπαιδεύσει και να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις σε χρήση εργαλείων που θα τους βοηθήσουν να προβάλλονται στα αποτελέσματα αναζήτησης και στους Χάρτες Google. Οι επιχειρήσεις θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δημιουργήσουν διαφημιστικές καμπάνιες για την προσέλκυση πελατών εκτός της κύριας τουριστικής σεζόν, εστιάζοντας αρχικά στην φετινή Φθινοπωρινή περίοδο.

Οι εκδηλώσεις λαμβάνουν μέρος
• στο Ηράκλειο, την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου
• στα Χανιά, την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου

Το video του Enagron

Δεν είναι λίγος καιρός που η Google επικοινώνησε μαζί μας ώστε να κάνουμε case study το Έναγρον, ένα φανταστικό Οικοτουριστικό Χωριό, στη Αξό Ρεθύμνου.

Εμείς ήδη τρέχαμε καμπάνια adwords για την προβολή του σε συγκεκριμένες αγορές με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.

Το video χρησιμοποιείται από τη Google για την διαφήμιση της πλατφόρμας adwords στην Ελλάδα, κυρίως για να προσεγγίσει ξενοδόχους.

Είμαστε πολύ περήφανοι

Εμείς εδώ στην Eyewide νιώθουμε περήφανοι που η δουλειά και η υπευθυνότητα μας φέρνει συνεχώς εντυπωσικά αποτελέσματα στους πελάτες μας. Κάθε φορά που βλέπουμε το video αυτό, χαμογελάμε!