Νέα υπηρεσία Video από το Twitter!

Main Image

Μοιραστείτε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας όπως οικογενειακές στιγμές ή οτιδήποτε άλλο που να δείχνει μια στιγμή σε κίνηση, μέσω της νέας υπηρεσίας video στο Twitter, και δείξτε στους υπόλοιπους τι γίνεται στον δικό σας κόσμο! Με το video του Twitter μπορείτε να καταγράψετε και να μοιραστείτε στιγμές, μέσα από τη δική σας οπτική γωνία. Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να γυρίσετε ένα φιλμάκι, να κάνετε μοντάζ, και να μοιραστείτε το δικό σας video με μεγάλη ζωντάνια και λεπτομέρεια στην κίνηση.

Το Video του Twitter σου δίνει ακόμα περισσότερους τρόπους για να πεις την ιστορία σου! Δείξε τα πρώτα βηματάκια του μωρού σου, μοιράσου σημαντικά νέα ή αστείες στιγμές από μια συναυλία, επεξεργάζοντας τα όλα μέσα σε μια εφαρμογή. Δείτε τα βασικά βήματα διαχείρισης του video σας:

Καταγράψτε:

 undefinedundefined

Κρατήστε πατημένο το κουμπί εγγραφής για να καταγράψετε αυτό που συμβαίνει γύρω σας. Γυρίστε ένα ή περισσότερα κλιπ για να δείξετε ότι είναι πιο σημαντικό.

Επεξεργαστείτε:

undefined

Το να επεξεργαστείτε το βίντεο σας είναι τόσο απλό όσο drag-and-drop. Διαγράψτε τις κακές σκηνές και αναδιατάξτε τις καλές έως ότου όλα είναι όπως ακριβώς τα θέλετε.

Μοιραστείτε:

undefined

Μπείτε μέσα στο παγκόσμιο ακροατήριο του Twitter αμέσως. Μοιραστείτε τα βίντεο σας με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μέσα σε λίγα λεπτά από την δημιουργία τους.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το application και να ξεκινήσετε το δικό σας video.