Το Royal Marmin Bay, Boutique & Art Hotel επιλέγει την Eyewide για το συνολικό digital marketing

Main Image

Την Eyewide επέλεξαν ο ιδιοκτήτης και οι άνθρωποι του Royal Marmin Bay, Boutique & Art Hotel για τη συνολική τους online παρουσία. Συγκεκριμένα η εταιρεία μας ανέλαβε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του responsive website, του πρώτου υψηλής ενεργειακής απόδοσης, οικολογικά πράσινου ξενοδοχείου στην Ελλάδα. Η ιδιαιτερότητα αυτή κατέστησε το project ακόμη πιο δελεαστικό, ενώ όλοι οι συνεργάτες εστιάσαμε στα highlights του ξενοδοχείου για να προβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο των μοναδικότητα του Royal Marmin Bay στην Ελούντα.

Μέσα από το μοντέρνο design του site που ταιριάζει στο ύφος του ξενοδοχείου, και με την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές -responsive design-, το νέο http://www.royalmarminbay.gr/ είναι online. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά και για τις ειδικές προσφορές που ανεβάζει, και φυσικά να κάνετε online κράτηση με απλό και ασφαλή τρόπο.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στο πολυτελές ξενοδοχείο δεν σταματούν στο web design. Η εταιρεία μας έχει αναλάβει το SEO (Search Engine Optimization) ώστε να πετύχει περισσότερες και ποιοτικότερες εμφανίσεις στις μηχανές αναζήτησης. Ύστερα από έρευνα και μελέτη, σχεδιάσαμε και "τρέχουμε" Google Adwords Pay Per Click (PPC) καμπάνιες που έφεραν μετρήσιμα, θετικά αποτελέσματα τόσο σε επισκεψιμότητα όσο και σε κρατήσεις.

Η Τεχνική Ανάλυση και η Μελέτη του Ανταγωνισμού προς όφελος του ξενοδοχείου βοήθησε σημαντικά στον Σχεδιασμό Πωλήσεων, μια στρατηγική τεράστιας σημασίας για την προώθηση και τα απτά αποτελέσματα που κάθε ξενοδόχος θέλει να έχει.

Παράλληλα με τις παραπάνω υπηρεσίες, σχεδιάσαμε και τρέχουμε Email Marketing καμπάνιες πάντα στοχευμένες στο ιδανικότερο target group, ανάλογα με τις ανάγκες και το προωθητικό αντικείμενο κάθε καμπάνιας. Επίσης με το Revenue Management καταφέραμε να αυξήσουμε κατά πολύ τις κρατήσεις και να καθιερώσουμε το brand, παρόλο που το ξενοδοχείο άνοιξε για πρώτη φορά φέτος. Τέλος με το Social Media Marketing και με συνεχή, ενεργή παρουσία σε κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram και Google+ ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με τον κόσμο που είτε έχει επισκεφθεί το ξενοδοχείο είτε επιθυμεί να το κάνει, και αναρτούμε φωτογραφίες και νέα ενημερώνοντας έτσι τους εν δυνάμει πελάτες για τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Η Eyewide πρότεινε νέες τεχνικές βασισμένη στην εμπειρία χρόνων πάνω στο Hotel Internet Marketing. Όλοι οι συνεργάτες της εταιρείας εργάστηκαν για ένα άρτιο αποτέλεσμα, την εύκολη πλοήγηση του χρήστη όπου κι αν βρίσκεται, όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιεί, και φυσικά για την προσδοκία κάθε ξενοδόχου: Την αύξηση των κρατήσεων και την εξάπλωση μια θετικής φήμης του ξενοδοχείου.