Νέα υπηρεσία SurveyOnTablet για τα Ξενοδοχεία!

Main Image

Ενισχύστε τα σχόλια των επισκεπτών σας πάνω από 500%. Ελάτε πιο κοντά στους πελάτες σας.

 

Το SurveyOnTablet είναι μια μοναδική υπηρεσία που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από εξειδικευμένους επαγγελματίες και επιτρέπει στους πελάτες να παρέχουν πληροφορίες, να αναφέρουν προβλήματα και να εκφράζουν τη γνώμη τους σε πραγματικό χρόνο στο σημείο που έχουν επιλέξει για την εμπειρία τους, απλά μέσω ενός tablet!

undefined

Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό εργαλείο για feedback που παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο σε προσιτή τιμή. Μαζέψτε στατιστικά στοιχεία για το ξενοδοχείο, πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας και δώστε την ευκαιρία στους επισκέπτες σας να εκφράσουν την άποψή τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

undefined

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το SurveyOnTablet έγινε συνεργάτης του HolidayCheck σε παγκόσμια κλίμακα. Η Eyewide, σε συνεργασία με την εταιρεία Reputize, έχει αναλάβει την αποκλειστική προώθηση της υπηρεσίας SurveyOnTablet σε όλη την Ελλάδα. Με την υπηρεσία αυτή τα ξενοδοχεία μπορούν να σπρώξουν τα reviews των πελατών τους απευθείας στο HolidayCheck μέσω μιας touch screen.

undefined

Επιπλέον πλεονεκτήματα:


• Το SurveyOnTablet είναι Social. Εύκολη ανάρτηση σε οποιαδήποτε σελίδα του Facebook

undefined


• Μέσω QR code ο πελάτης μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του και μέσω του smartphone του.

undefined


• Σύντομα θα είναι διαθέσιμο και σε μεγάλα review sites όπως το TripAdvisor
• Το SurveyOnTablet παρέχει 15 φορές πιο γρήγορη ενημέρωση από το Booking.com & το TripAdvisor μαζί.