Νέο website για το αρχιτεκτονικό γραφείο ‘Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες’ από την EyeWide

Main Image

Η EyeWide Digital Marketing Agency ανέλαβε τον σχεδιασμό του νέου custom website tsikandilakis.gr, το οποίο φιλοξενεί τα έργα και τις υπηρεσίες του αρχιτεκτονικού γραφείου Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Το Τsikandilakis.gr λειτουργεί άψογα σε desktop και κινητές συσκευές, και μέσα από την μινιμαλιστική αισθητική του, μεταφέρει στον επισκέπτη το σύγχρονο όραμα και το καινοτόμο design της αρχιτεκτονικής ομάδας.

Η ομάδα της EyeWide εργάστηκε με στόχο την εύκολη πλοήγηση του χρήστη. Μέσα από το responsive website, ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει την φιλοσοφία και τους συνεργάτες του αρχιτεκτονικού γραφείου, να περιηγηθεί σε παλαιότερα projects, να ενημερωθεί για τα νέα της ομάδας, να διαβάσει αξιολογήσεις πελατών, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί με την ομάδα για μελλοντικές συνεργασίες.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΙΚΑΝΔΗΛAΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓAΤΕΣ
Εδώ και 30 χρόνια, το αρχιτεκτονικό γραφείο ‘Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες’ είναι προσηλωμένο στις αξίες και τις διεργασίες της Αρχιτεκτονικής, υπηρετώντας την με πάθος και αφοσίωση.