Γιατί να διαφημιστείτε μέσω του Pay Per Click

Main Image

Τι είναι μια PPC καμπάνια;


Η υπηρεσία PPC (Pay Per Click) είναι το πιο διαδεδομένο είδος διαφήμισης στο internet! Κάποια από τα δίκτυα που προσφέρουν διαφήμιση PPC είναι το Facebook, το Yahoo,το Yandex (για διαφήμιση στη Ρώσικη αγορά), το Youtube και φυσικά το Google! Ο κολοσσός της online τεχνολογίας μέσα από την υπηρεσία Google AdWords, εδώ και χρόνια προσφέρει τη δυνατότητα σε όποιον επιχειρηματία το θελήσει να δημιουργήσει και να διαχειριστεί online καμπάνιες που τον φέρνουν στην πρώτη σελίδα των αναζητήσεων στο Google (στα πληρωμένα αποτελέσματα).

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή πλατφόρμα που προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες και πραγματικά με την σωστή διαχείριση μπορεί να μετατρέψει τον χρήστη που ψάχνει για ξενοδοχείο στο Google, σε πελάτη σας! Εγγυάται την αύξηση των άμεσων κρατήσεων παρουσιάζοντας το ξενοδοχείο σας σε πραγματικό χρόνο σε σχέση με τις ανάγκες των χρηστών.

Πλεονεκτήματα μιας διαφήμισης στο Google

 

 undefined

 

Να προσεγγίσετε άτομα ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν αυτό που προσφέρετε εσείς

 

Η διαφήμισή σας εμφανίζεται στα άτομα που ήδη αναζητούν ξενοδοχείο στο Google! Έτσι, αυτά τα άτομα είναι πιο πιθανό να δράσουν.


Μπορείτε να επιλέξετε πού θα εμφανίζεται η διαφήμισή σας, σε ποιες συγκεκριμένες ιστοσελίδες και σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές (πολιτείες, πόλεις ή ακόμα και γειτονιές).

 

Πριν να επιλέξετε πού θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε λίγο σαν τους πελάτες σας. Τι τους αρέσει; Ποιες είναι οι συνήθειές τους; Πού βρίσκονται; Τι πρέπει να γνωρίζετε για αυτούς, ώστε να τους προσεγγίσετε με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τις διαφημίσεις σας; Αν σκέφτεστε τους πελάτες σας, όταν κάνετε τις επιλογές σας, θα μπορέσετε να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες και να έχετε υψηλότερη απόδοση.

 

Να ελέγξετε τον προϋπολογισμό σας

 

Με την προσφορά κόστους ανά κλικ (CPC), χρεώνεστε μόνο όταν ένας χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και όχι όταν εμφανίζεται η διαφήμισή σας! Υπάρχουν διάφορες επιλογές υποβολής προσφορών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.


Αποφασίζετε το ποσό (μικρό ή μεγάλο) που θέλετε να δαπανάτε κάθε μήνα και δεν θα χρεωθείτε ποτέ παραπάνω από το συγκεκριμένο ποσό.


Δεν υπάρχει δέσμευση για ελάχιστη δαπάνη!

 

Να δείτε ακριβώς τι έχει επιτυχία στη διαφήμισή σας και να βασιστείτε σε αυτό

 

Δείτε μια αναφορά της προόδου της διαφήμισής σας -- δείτε πόσοι νέοι πελάτες συνδέονται στο ξενοδοχείο σας μέσα από τη διαφήμισή σας, από πού προέρχονται και άλλες λεπτομέρειες.


Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία του AdWords, για να επεξεργαστείτε και να βελτιώσετε τη διαφήμισή σας, καθώς και να αυξήσετε τον αριθμό των δυνητικών πελατών που θα επικοινωνήσουν με το ξενοδοχείο σας.

 

undefined

Που θα εμφανιστεί η διαφήμισή σας


  • Όταν διαφημίζεστε με το AdWords, οι διαφημίσεις σας μπορούν να εμφανίζονται σε διάφορα σημεία στον ιστό, ανάλογα με τον τρόπο στόχευσης των διαφημίσεών σας, τα άτομα στα οποία επιλέγετε να τις προβάλετε και τους τύπους διαφημίσεων που δημιουργείτε.

  • Κατά τη δημιουργία μιας καμπάνιας στο Adwords μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα δίκτυα διαφήμισης για να εμφανιστείτε. Από εκατομμύρια websites, σελίδες ειδήσεων και blogs σε ιστότοπους Google, συμπεριλαμβανομένων των Gmail και YouTube, το δίκτυο εμφάνισης μπορεί να σας βοηθήσει να προβάλετε το μήνυμά σας σε περισσότερους πελάτες. Το δίκτυο εμφάνισης προσεγγίζει το 90% των χρηστών στο διαδίκτυο και περιλαμβάνει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιστότοπους.

 

  • Γιατί χρειάζεστε έναν επαγγελματία συνεργάτη για μια επιτυχημένη καμπάνια στο AdWords;

 


  • Η αλήθεια είναι ότι η υπηρεσία Google AdWords είναι προσβάσιμη από όλους και μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να δημιουργήσει διαφημίσεις και να τις διαχειρίζεται, αρκεί να διαθέτει έναν gmail account και ένα μικρό ποσό για να επενδύσει. Είναι όμως τελικά τόσο απλό; Γιατί μόνο οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Google μπορούν με σιγουριά να εγγυηθούν αποτέλεσμα;

  • Ένας Certified Google Partner έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια, έχει δώσει εξετάσεις πάνω στην πλατφόρμα του AdWords και είναι ο ειδικός για να μανατζάρει όπως λέμε την πληρωμένη διαφήμιση στο Google. Όταν αυτός ο συνεργάτης εξειδικεύεται και στον χώρο του τουρισμού, τότε είναι ο κατάλληλος για το ξενοδοχείο σας.

 

 

  • undefined

 


  • Η EyeWide Digital Marketing Agency (με εξειδίκευση στο Hotel Internet Marketing) έχει αναλάβει τη δημιουργία του responsive site για το Enagron Ecotourism Village, το οποίο αποτέλεσε και AdWords Case Study της Google! Τρέχει επίσης την καμπάνια AdWords για την προβολή του Έναγρον σε συγκεκριμένες αγορές με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Το video που μπορείτε να δείτε εδώ, χρησιμοποιείται από τη Google για τη διαφήμιση της πλατφόρμας AdWords στην Ελλάδα, κυρίως για να προσεγγίσει ξενοδόχους.

  • Μην χάσετε την ευκαιρία να είστε εκεί κάθε φορά που κάποιος χρήστης ψάχνει να σας βρει.

 

  • Δημιουργήστε μια διαφήμιση. Προβληθείτε στο Google. Κερδίστε πελάτες για το ξενοδοχείο σας!