Νέο responsive website για το Enagron Ecotourism Village!

Main Image

Το νέο website του Enagron Ecotourism Village - το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 500 περίπου μέτρα, στην Αξό Ρεθύμνου, στους πρόποδες του Ψηλορείτη - είναι online! Ο δικτυακός χώρος υλοποιήθηκε σε responsive σχεδίαση, ιδανική για προβολή σε κάθε ανάλυση και συσκευή (Tablet, Mobile) με σκοπό την καλύτερη πλοήγηση και φιλικότητα προς τον χρήστη.

Το Enagron Ecotourism Village αποτέλεσε για το 2014 casestudy για την Google Greece, η οποία πρόσφατα λάνσαρε ένα σύντομο video με την επιτυχημένη ιστορία του Enagron. Τις καμπάνιες του Google Adwords υλοποίησε η Εταιρεία μας. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Πρωταρχικός σκοπός της Eyewide Digital Marketing Agency στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας, είναι να συνδυάσουμε αρμονικά τη λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική, καθώς και να εξασφαλίσουμε την εύκολη πλοήγηση του χρήστη, μετατρέποντας έτσι τη σελίδα σε ένα χρήσιμο εργαλείο πώλησης για κάθε επιχείρηση!

Το Enagron Ecotourism Village συνεργάζεται με την Eyewide Digital Marketing Agency με τις ακόλουθες υπηρεσίες:

- Ανάπτυξη ιστοσελίδας
- Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO)
- Pay Per Click Καμπάνιες (Google Adwords)
- Social Media Marketing

Εάν ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για την προώθηση - προβολή ή το redesign του website σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ!